T

 

 

Consultants

Onze consultant hebben verschillende achtergronden en werkervaring. Hierdoor zijn zij in staat complementair aan elkaar te werken. Ze hebben opdrachten gedaan in verschillende organisaties, profit en non-profit en uiteenlopende bedrijfstakken. 


Claudia-Ng-A-Tham
Ervaren coach en consultant met managementervaring in het bank- en verzekeringsbedrijf. Aandacht, zorg en openheid vindt zij essentieel om bij mensen in organisaties de drive tot verandering te mobiliseren en om nodige confrontaties veilig te laten plaatsvinden. Zij heeft een academische achtergrond (jurist) en heeft onder meer de postdoctorale leergang Coaching en Consulting van de USBO/UU (organisatie psychologie) gevolgd.Marcel de Groen
Coach en consultant die nauw betrokken is bij veranderingsprocessen in organisaties in de non profit sector, waarbij zijn missie is het empoweren van individuen en organisaties om de eigen kwaliteiten optimaal te benutten en in te zetten. Hij heeft een kunstachtergrond en heeft onder meer de postdoctorale leergang Coaching en Consulting van de USBO/UU gevolgd. 
Mares Geilenkirchen
Werkzaam als (geregistreerd) bedrijfsarts en daarnaast in haar eigen praktijk als coach, trainer en docent. Zij volgde onder andere de opleiding Coaching voor Professionals bij de School voor Coaching.